Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkaleli Öbekçi İBB’de daire başkanlığına atandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Etüd

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanlığına Çanakkaleli Serap Öbekçi atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanlığında, Projeler Şube Müdür yardımcılığı görevini başarı ile yürüten, Çanakkaleli Serap Öbekçi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından, Etüd ve Projeler Daire Başkanı olarak atandı.

 Serap Öbekçi kimdir?

Öbekçi, 1979 yılında Çanakkale’de doğdu. 1996’da Çanakkale Lisesi’nden mezun oldu. 1996-2000 yılları arasında Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde eğitim gördü. Trakya Üniversitesi Restorasyon Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

2001-2009 yılları arasında Çanakkale Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nda mimar olarak çalıştı. 2009-2010 yıllarında Gelibolu Belediye Başkanlığı’nda, 2010-2014 yılları arasında Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde ve 2014-2017 yıllarında Çanakkale İl Özel İdaresinde İmar Müdürlüğü ve Yatırım İnşaat Müdürlüğünde görev alan Serap Öbekçi, Çanakkale İl Özel idaresi tarafından 2017 tarihinden itibaren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görevlendirildi. 2017-2020 tarihleri arasında Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görev yaptı. 2020 yılı itibari ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanlığında Projeler Şube Müdür Yardımcılığında görev yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanlığında Projeler Şube Müdür Yardımcılığında gösterdiği başarlı çalışmalardan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 31 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Etüd ve Projeler  Daire Başkanı olarak atandı.

Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech