Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

YİNE 65 YAŞ

Gökten taş yağsa, nerede ise,65 yaş üstü insanlar yaptı diyecekler.Salgın biraz ilerledi,hemen 65 yaş yasaklarını arttırdılar.Sanki sorumluları onlarmış gibi,Bakınız beyler bayanlar.Merdivenden kayanlar.Beşibirlik takanlar.Suçluyu başka yerde arayın.Fazla uzağa gitmenize gerek yok.Sokağa çıkıp bir bakın.Hatta sokağa çıkmaya da gerek yok.Pencereden bakın.Kurallara kim uymuyor net olarak göreceksiniz.Yaşlı dediğiniz ve aldığınız kararlarla küçük düşürdüğünüz o insanların,kurallara harfiyen uyduğuna şahit olacaksınız..Uymayan kimler mi??Gençler.Bize bir şey olmaz diyen izansızlar.Koluna maske takan hayasızlar.Koldan vazgeçtik.Şimdi de omuzlarına takıyorlar.Yarın sıra,kıçlarına da gelecek.Bu pervasızlık nereye kadar?Yasak koyacaksanız, onlara koyun.Neymiş, 65 yaş üstü pazarlara, filan saatte gedecekmiş.Üstelik kendine yakın semt pazarına.Peki,kendisine yakın olduğunu nereden bileceksiniz?Uydurmayın.Uygulanacak şeyleri hayata geçirin.Bazı illerde düğün,sünnet yasak.Bazılarında serbest.Bir de çıkıp diyorsunuz ki,”Virüs düğünlerde bulaşıyor”. Yasak edin kardeşim. Sağlık mı önemli, para kazanmak mı?

GENÇLER SIKILDI

Altı aydır devam eden corona tedbirleri, gençleri sıktı. Aslında yaptıklarından geri kalmıyorlar ama”ne olacaksa olsun” kafasına geldiler. Y a şuna ne demeli? Üsküdarda bir lokantada,”sağlık çalışanları ile el ele” gecesi düzenlenmiş. Bu arada on çift kura çekilerek evlenmiş. Nasıl oluyorsa. Öyle veya böyle olmuş işte. Ancak burada ne maske, ne mesafe ne hijyen dikkate alınmamış.İmam cemaat meselesi.Eğlence tam gaz devam ediyor.Bekarlığa veda partileri.Yat eğlenceleri.Köpük banyoları.Kalk eğlenceleri.Peki,kurallara uyan bizlerin ne suçu günahı var?Sıkıştığınızda hemen 65 yaş üstü için yasak kararları alıyorsunuz. İş kötüye gidiyor. Sağlıkçı olmaya gerek yok. Sokaktaki rahatlığı görünce, gelecekten endişe ediyoruz. Lütfen, düğün, sünnet, Taziye, Asker uğurlama etkinliklerini külliyen yasaklayın. Öyle düğünde yemek ve su vermemekle olmuyor. Maske takmayarak otoriteye karşı gelenlere de acımayın.

AZICIK KENARINDAN

Bir şirketin genel müdürü, şirket çalışanlarını denetliyormuş. Tam ürün müdürünün ofisinin önünden geçerken, onu sekreteriyle sarmaş dolaş olduğunu görmüş. Gördükleri karşısında şok olan genel müdür, hışımla ürün müdürünün ofisine dalmış ve başlamış fırça atmaya:
– Yazıklar olsun sayın ürün müdürü! Biz sana bu kadar parayı bunun için mi veriyoruz? Ürün müdürü hiç istifini bozmadan cevap vermiş:
– Hayır sayın genel müdürüm, ben bunu bedavaya yapıyorum!..Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech