Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Atatürk, vazgeçilmez değerimizdir”

CHP İl Yönetimi Ve

CHP İl Yönetimi Ve Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı(ÇTSO) ziyaret etti. Ziyarette, geçtiğimiz günlerde Atatürk’e ettiği için hakkında suç duyurusunda bulunulan şahıs gündeme geldi. ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu da söz konusu olayla ilgili tepkisini ortaya koyarak, “Ulu Önderimiz Atatürk’ümüz, bizim vazgeçemeyeceğimiz değerlerden biridir. Bu değerlerimizi yok sayanlarla hiçbir platformda birlikte olmamız mümkün değildir” dedi.

ÇTSO’nun haberine göre; CHP Çanakkale İl Yönetimi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi yetkilileri Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, İl Yönetimi Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şube Başkanı Necmi Akyalçın ve Dernek Üyeleri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundular.

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ve Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şube Başkanı Necmi Akyalçın, birkaç gün önce Oda üyesi bir şahsın Atatürk ile ilgili yaptığı paylaşım hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını ve ziyaret sebeplerinin bu konu olduğunu belirttiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyaret için teşekkür ederek: “ Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 8000 üyesi olan bir kurum. Dernek gibi gönüllük esasına göre değil kanunen kayıt olunması gereken kamu kurumu niteliğinde bir kurum. Dolayısı ile üyelerimizi biz seçmiyoruz. Öncelikle şunu ifade etmek isterim; 57 yıllık ömrünün 8 yılını cephede geçirmiş olan Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatanlar , hakaret edenler de , Atatürk ismini kullanarak suistimal edenler de bizim nazarımızda aynıdır ve zerre kadar değeri yoktur. Atatürk’e saygı zaten hayatın akışında olması gerekendir, bunun konuşulmasını bile gereksiz buluyorum. Bir milleti millet yapan değerler vardır. İstiklal Marşımız, Türk Bayrağımız, Güzel Türkçemiz, kutsal Vatan topraklarımız ve Ulu Önderimiz Atatürk’ümüz de bizim vazgeçemeyeceğimiz değerlerimizdir. Bu değerlerimizi yok sayanlarla hiçbir platformda birlikte olmamız mümkün değildir. Sizleri de bu değerlerimize gösterdiğiniz hassasiyetinizden dolayı kutluyorum” dedi.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech