Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“17 ayda 9 milyon 386 bin TL borç ödedik”

Kepez Belediye Başkanı Birol

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısıyla Kepez Belediyesi’nin güncel borç miktarını açıkladı. Başkan Arslan, görevde geçirdiği 17 ay boyunca toplam 9 milyon 386 bin TL borç ödemesi yaptıklarını duyurdu.

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Kepez Belediyesi’nin toplam borcunun 52 milyon 515 bin 601 TL olduğunu açıklayarak “Görevde bulunduğumuz 17 ay boyunca toplam 9 milyon 386 bin TL borç ödemesi yaptık” dedi.

“HALKIMIZIN HER KURUŞUNU NAMUSUMUZ GİBİ KORUDUK”

Arslan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hamidiye Mahallesi’ni yeniden yarattık. Altyapı, üstyapı ve peyzaj çalışmalarına 9 milyar 4 milyon 930 bin 603 TL yatırdık. Yeni Hamidiye Mahallesi’nin tamamını 4 milyon 825 liraya yol ve parkelerini yaptık. 100 küsür bin lira ağaçlandırma çalışmalarına harcadık. 4 milyon 930 bin liralık Hamidiye’ye yatırım yaptık. Kepez meydan düzenlemesi 395 bin 064 liraya meydanın bir bölümünü yeniden düzenledik. Kepez hizmet grupları üzerinden halk kafeye 744 bin 062 TL 84 kuruş harcadık. Ekonomik krize, koronaya tüm olumsuzluklara rağmen bu sürede 9 milyon 386 bin 299 TL 64 kuruş borç ödedik. Başarı tesadüf değildir çalışmakla olur. Hani asamıyor diyorlardı ya bizde canlı yayında asalım. Kepez Belediyesi’nin borcu 25 Ağustos akşamı itibari ile 52 milyon 515 bin 601 lira 51 kuruşa düşmüştür. Ben ve arkadaşlarım gece gündüz çok çalıştık, nasıl mı başardık tasarruf ettik. Kaynaklarımızı doğru kullandık. Planlı, programlı ve disiplinli olduk yani belediyemizin, halkımızın her kuruşunu namusumuz gibi koruduk. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, tüm belediye meclisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech