Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bir müjde de Akdeniz’de alacağımızı düşünüyoruz”

Lapseki’de İYİ Parti Belediye

Lapseki’de İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Sefa İnan’ın iş yeri açılışına, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki Kaymakamı  Fatih Çelikkaya, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çanakkale İYİ parti il başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti ilçe başkanı Yakup Uzun, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, belediye meclis üyeleri katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Bülent Turan, “Karadeniz’deki tarihin en büyük doğalgaz rezervi müjdesinden sonra bir müjde de Akdeniz’de alacağımızı düşünüyoruz. Gelecek nesillere daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak hedefimiz” ifadelerini kullandı.

Covid-19 sürecine rağmen iş yeri açılışlarının devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu belirten Turan, “Tüm dünyanın olduğu gibi ülkemizin de mücadele ettiği pandemi sürecinde her gün çok sayıda iş yeri ve işletmenin açılması ekonomimize olan güvenin göstergesidir.” dedi. Market açılışına AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın yanı sıra Lapseki Kaymakamı  Fatih Çelikkaya, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çanakkale İYİ parti il başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti ilçe başkanı Yakup Uzun, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“HANGİ HEMŞEHRİMİZİN NE DERDİ VARSA OMUZ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Bülent Turan, “Çanakkale’mizde her geçen gün değişen ve güzelleşen yörelerimizin olması bizleri heyecanlandırıyor. Meclis çalışmaları nedeniyle bir süredir Ankara’daydık. Kurban Bayramı’yla beraber siz kıymetli hemşehrilerimizle buluşmak için Yenice’den başlayarak tüm ilçelerimizi ve beldelerimizi dolaşıyoruz. Bu kadim şehirde yaptığımız tüm hizmetler; tarihe, ecdadımıza ve milletimize karşı bir sorumluluktur. Hangi hemşehrimizin ne derdi varsa omuz vermeye çalışıyoruz. Türkiye’de içinde bulunduğumuz süreçten dolayı dönemsel iniş çıkışlara ve uluslararası konjonktüre rağmen, büyüyen, yatırım yapan bir anlayışın, bir sürecin olması en büyük bahtiyarlığımız. Olağanüstü süreçlerde herkes frene basar; ancak ne Türkiye ne de Çanakkale frene basıyor. Çanakkale’mizde her gün bir açılıştayız. Karadeniz’deki tarihin en büyük doğalgaz rezervi müjdesinden sonra bir müjde de Akdeniz’de alacağımızı düşünüyoruz. Gelecek nesillere daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak hedefimiz.” şeklinde konuştu.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech