Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Portakal: “Kararı net verdim”

Haber kanallarının şüphesiz en

Haber kanallarının şüphesiz en çok izlenen ana haber sunucularından birisi olan Fatih Portakal, Fox TV’deki kariyerine kendi isteği ile noktayı koydu.

Fox TV’den konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılırken, açıklamada, “Fatih Portakal görevi süresince FOX’un en önemli değerlerinden biri olmuştur. Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İzleyicimize objektif ve doğru haber sunma politikası doğrultusunda; samimiyet, açık sözlülük ve cesaretle sunduğu haberlerler takdirle izlenmiştir. Bugüne kadarki tüm katkıları için kendisine teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Kanalın açıklamasının ardından çok kısa bir süre sonra, şahsi sosyal medya hesabından Fatih Portakal, ayrılık kararı ile ilgili noktayı koydu. Portakal, “Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yapayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıcakla…” cümleleri ile yaşanan gelişmeyi netleştirmiş oldu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, Fatih Portakal’ın kararını açıkladığı paylaşımın altına, “Yolunuz açık olsun, Türk televizyonculuğunda doğru ve düzgün habercilik ilkelerine katkınız unutulmayacak, özleyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech