Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Çanakkale şehidine veda etti

Giresun’da dün meydana gelen sel felaketinde şehit olan Çanakkaleli Jandarma Uzman Çavuş Onur Kıran, bu sabah Eceabat’ta düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Dün Giresun’da meydana gelen şiddetli yağışlar sonrası felaketzedelere yardıma koşan jandarma personelini taşıyan araç, Tirebolu – Doğankent yolunda menfezin çökmesi sonucu dereye düşerek kaybolmuştu. Araçta bulunan Çanakkaleli Uzman Çavuş Onur Kıran ise şehit düştü.

Uzman Çavuş Kıran’ın şehit düştüğünü öğrenen vatandaşlar, baba ocağını bir an yalnız bırakmadı. Şehidimizin naaşı, Çanakkale havalimanında karşılandıktan sonra Eceabat’a getirildi. Sabah saatlerinde ise önce Eceabat Çamburnu mevkiindeki evinin önüne getirildi. Dua edilmesi, helallik alınmasının ardından Eceabat ilçe mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Törene, Şehit Kıran’ın babası Müjdat Kıran, annesi Filiz Kıran, abisi Umut Kıran’ın yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tahsin Saruhan, Çanakkale Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay, Eceabat Kaymakamı Hasan Ongu, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, askeri ve mülki erkan ile şehidimizin akrabaları ve yakınları katıldı.

Şehidimizin naaşı, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Özlem Kavuklu

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech