Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelibolu’da düğünler 3 saatle sınırlandırıldı

İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun

İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karara göre Gelibolu’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında düğünlerin süreleri 3 saatle sınırlandırıldı.

İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karara göre Gelibolu’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında düğünlerin süreleri 3 saatle sınırlandırıldı. Kaymakam Hakan Kılınçkaya başkanlığında toplanan İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, ilçede yapılacak düğünlerin 21.30-23.30 saatlerinde 3 saatle sınırlandırılmasına, içme suyu hariç her türlü yemek ve içecek ikramının ise yasaklanmasına karar verdi. 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlar ise birinci derece yakınlığı olmadığı sürece düğün, nikah, nişan, gelin, alma, sünnet, cenaze, taziye gibi etkinliklere katılamayacak.

Ayrıca toplantıdan, İçişleri Bakanlığının 12 Ağustos tarihli genelgesinin ardından, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların 08.00-10.00 ve 16.30-19.30 saatlerinde toplu taşıma araçlarını kullanmalarının yasaklanması kararı da çıktı. Hastane randevusu olanlar ise yasaktan muaf tutulacak.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech