Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Enerjide Oyun Kurucu Olmak Adına Tarihi Bir Adım Atıldı”

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Fatih Sondaj Gemisi tarafından bulunan, 320 milyar metreküplük rezervin, yerli ve milli enerji, ekonomik bağımsızlık ve enerjide oyun kurucu olmak adına dev bir adım olduğunu söyledi.

ÇTB Başkanı Üzen, açıklamasında, Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz’de gerçekleştirdiği 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfinin milletimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diledi. Borsa Başkanı Üzen açıklamasında “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjde ile tam bağımsızlık yolunda dev bir adım daha atmıştır. Enerjide de oyun kurucu olacağımız görülmüştür. Türkiye’nin cari açığında en önemli kalem olan enerjide tarihi bir başarıya imza atılmıştır. Enerji ihtiyacımızı çözmek ve dışa bağımlılığımızı azaltmak adına büyük bir gururdur.” dedi.

ÇTB Başkanı Üzen, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafına verilen müjdenin milli ekonomi ve yerli enerji anlamında dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, bu tür gelişmelerin geleceğe ilişkin umut ve inancı pekiştirdiğini ifade etti.  Başkan Üzen “Karadeniz gibi Akdeniz’den de güzel haberleri gelmesini bekliyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere minnettarız.  Milli projede emeği olan kadroları kutluyoruz. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” dedi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech