Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

“Zorlanıyorum doğrusu”

Geçtiğimiz günlerin birinde, düşünceler bu şekilde çıkış buldu dudaklarımın arasından. Normal şartlarda topyekün içimden düşünürüm. O gün ne oldu, ne bitti bilmiyorum ama dışımdan söyledim bu cümleyi.

 

Hakkımı vermeliyim. Zorlanıyorum bu aralar evet.

 

Hayat biraz zormuş gibi geliyor bu ara! Aslına bakarsanız ülkemizin genel durumunun böyle olduğunu da gözlemliyorum. Umarım geçer.

 

***

Güzel bir şehir Çanakkale. Bu aralar fazlasıyla gezme şansı buluyorum. İş icabı tabi ki! Yine de olsun, gezmek insana iyi geliyor.

 

***

Ünlü dediğimiz bir kitle var Türkiye’de. Kasvet veren bir kitle. Kendini yetiştirmekle ilgili bir alıp-veremediği olmayan bir kitle. Benim ünlü dediğim bu kitle düşündüğünüz gibi sadece şarkıcılardan, modellerden, yarışma jürilerinden ya da sosyal medya fenomenlerinden ibaret değil. İçinde eski belediye başkanı da var, gazeteci de…

Bunlara ünlü diyorum. Çünkü herkesin onları bilmeleri dışında bir özellikleri yok. Kara para aklamak için kurulan paravan şirket gibi kullanıyorlar şarkıcılığı, gazeteciliği, belediye başkanlığını… ya da her ne yapıyorlar ise.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech