Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderoğlu’ndan Ziraat Odası’na ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan yardımcısı Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Naim Makas, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık ile birlikte Ziraat Odasını ziyaret etti. Başkan İsmail Kaya ve yönetimiyle görüşen İskenderoğlu, “Çanakkalemiz tarihi ve doğasıyla olduğu kadar tarımsal ürünlerin zenginliğiyle de öne çıkan bir şehir. Neredeyse her ilçemizde, oraya özgü bir ürün yer alıyor. Bazı ürünlerimizin coğrafi tescil işaretini aldık, bazı ürünlerin başvurusu yapıldı. Sırada başvuru hazırlık süreci olan ürünlerimiz de var. Bunların yanı sıra çiftçilerimiz için hem ürün hem ekipman anlamında desteklemeler sürüyor. Çanakkale’mizi tarımda marka şehir haline getirmek en büyük hedefimiz. Pandemi sürecinde bütün olumsuzluklara rağmen yılmadan, yağmur çamur demeden çalışarak üretimi sürdüren çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl ki ihracat rakamlarının yüksek olması bizleri gururlandırırken, en çok onları mutlu etti.” dedi.

Çiftçilerin sorun ve isteklerini aktaran İsmail Kaya, pandemi sürecinde üretim hakkında Jülide İskenderoğlu’na bilgiler verdi. Çanakkale ürünlerinin oldukça rağbet gördüğünü de aktaran Kaya, ihracat rakamlarından da memnun olduklarını belirtti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech