Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale, cazibe merkezi haline geldi”

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Yatırım

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Yatırım Destekleri Birim Müdürü, Çanakkale’ye yatırım yapmak isteyen yatırımcılar ile birlikte Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Semizoğlu,” Çanakkale’ye yatırım yapmak isteyen firmalarımıza ilimizin yatırım imkanları hakkında bilgi veriyoruz. İlimiz, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük ölçekli yatırımlarla cazibe merkezi haline geldi” ifadelerini kullandı.

ÇTSO’nun haberine göre Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Yatırım Destekleri Birim Müdürü, Çanakkale’ye yatırım yapmak isteyen yatırımcılar ile birlikte Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Semizoğlu, şöyle konuştu:

“İlimiz, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük ölçekli yatırımlarla cazibe merkezi haline geldi. İlimize yatırımcıların gelmesiyle şirket kuruluş sayımız artı. Özellikle İstanbul başta olmak üzere tüm illerden yeni şirket kuruluşları alıyoruz. Çanakkale’ye yatırım yapmak isteyen firmalarımıza ilimizin yatırım imkanları hakkında bilgi veriyoruz. Bölgemizin nitelikli yatırım alması ve kalıcı istihdamın artarak rekabet gücümüzün artması en büyük temennimiz.”

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech