Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Temizlik

“Beden temiz değilse ruh arınamaz” gibilerinden dandik bir sözüm yok FAKAT duygular ve beden arasındaki ilişkiyi kendi başınıza keşfedebilmenizi için bir hikayem var.

Temiz Bedenler Masası
Kadınlı erkekli bir masada; Erkekler mi hijyene daha çok önem verir yoksa kadınlar mı? tartışması hararetle devam ederken; Erkeklerden birisi bütün samimiyeti ile şöyle dedi “yaa arkadaşlar, kandırmayalım bir birimizi. Biz erkekler çişimizi yaptıktan sonra elimizi yıkamıyoruz!” Cümlenin bitmesi ile beraber masadaki kadınların yüzü ekşidi. “ıyyy, ööööö, iğrenç minekoo” sesleri yükseliverdi masada. Bir başka erkek atıldı “yaa arkadaşlar kendi vücudumuza normalde de değmiyor muyuz?”

Bu tip durumlarda erkekler çok basit düşünür. Genital bölge ile burnunu birden aynı kefeye koyuverir. Birleştirici olma doğası bu tip konularda afallar erkeklerin. Aptalca konuşurlar. Diyecek bir şey yoktur tabi, öyle öğrenmiştir öyle yapıyordur. Sonuçta tuvalet eğitimi bir yaştan sonra verilemez.

Bir başka erkek “ben mesela az önce tuvalete gittim. Genital bölgeme dokunmadım bile” dedi. Bu lafın üstüne masada birkaç saniye sessizlik hüküm sürdü. Hemen ardından bir hanımefendi konuya farklı bir bakış açısıyla noktayı koydu: KAPIYA DA MI DEĞMEDİN.

Temiz Duygular Masası
Birkaç hafta önce ayrıldıkları belli olan bir çift yan masada oturuyorlardı. Anladığım kadarı ile kadın olan ilişkiye bir şans daha vermeleri gerektiğini düşünüyordu. Erkek ise bu konuda ayak diriyor; “hayır” diyordu. “Çok defa denedik. Olmuyor.”

Üstüme hiç vazife değilken daha da kulak kabartıp. Dinlemeye başladım. Anladığım kadarı ile ayrılma konularında haklı olan taraf beyefendiydi. Kadın alkol bağımlılığı, başka erkeklerle fazlaca flört gibi bir takım naneler yemiş FAKAT ne alkolü ne de başka bir beyi erkeğinin yerine konduramamış. O sebeple düzelme vaatleri ve tekrar deneme taleplerini ardı ardına sıralıyor.

Kısa bir sessizlikten sonra şöyle dedi kadın: “Nasıl ya? Salonda otururken aklına gelmiyor muyum? Banyo lavabosunun üstündeki makyaj malzemelerimi görüp hatırlamıyor musun beni?” Erkek bey mükemmel dik duruşu ile “Hayır” diye cevapladı bu soruları. “Ayrıldıktan sonra en sevdiğimiz şarkıyı da mı dinlemedin?” dedi kadın. “Hayır” dedi tüm vakurluğuyla erkek. Birkaç saniye sonra o mükemmel soru geldi kadından. KAPIYA DA MI DEĞMEDİN.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech