Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Üyenin Rozeti İskenderoğlu’ndan

AK Parti’nin “Gönül seferberliği”

AK Parti’nin “Gönül seferberliği” kapsamında başlattığı üye kayıt kampanyası sürüyor. AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Merkez ilçe ve Kepez Belde Başkanlığı üye stantlarını ziyaret etti. İskenderoğlu, AK Parti’nin 19. Yılı anısına ilk üye olan 19 üyeye rozetlerini taktı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu “Gönül seferberliği” kapsamında Merkez İlçe Başkanlığı ile Kepez Belde Başkanlığının üye kayıt stantlarını ziyaret etti.

Burada vatandaşlarla görüşen İskenderoğlu, AK Parti’nin kuruluşunun 19. Yılı anısına, 19 yeni üyeye rozet taktı. İskenderoğlu, “Bizim vatandaşımızla 19 yıldır bir gönül bağımız var. ‘Gönül seferberliği’ kapsamında stantlarımıza olan ilgiyi de gördükçe, bunu daha iyi anlıyoruz. Gönül bağının yanı sıra kurumsal olarak da AK Parti çatısı altında birleşen tüm yeni üyelerimize hoşgeldiniz diyorum.” dedi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech