Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siz zahmet etmeyin! Biz bu rezilliği temizleriz!

38 kilometrekarelik bir alanda,

38 kilometrekarelik bir alanda, 10 bin kişiyi ağırlayan Bozcaada’da, duyarsız vatandaşlar tarafından, zaman zaman pislik alanlar oluşmaya başladı. Belediyenin 18 kişilik personeli canla başla çalışarak, Bozcaada’yı temizlemeye çalışıyorlar. Bozcaada Belediyesi, “Başka bir Bozcaada yok!” paylaşımı ile sorunu kamuoyuna duyurdu.

 4 günlük Kurban Bayramı tatili ile başlayan yoğunluk Bozcaada’da hala devam etmeye, ziyaretçiler akın akın gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin en batısında, cennet köşesinde Bozcaada tüm ihtişamı ile dururken, son günlerde ziyaretçi sayısı 10 bine yaklaştı.

 38 kilometrekarelik dar bir alanda, 10 bin kişi aynı anda tatil yaparlerken, zaman zaman sorunlarda yaşanmaya başladı. Ada da yenilen, içilen, sağa sola saçılmaya başladıkça, çöp sorunu patlak verdi.

18 kişilik bir temizlik işleri personeli canla başla çalışmalarını sürdürüp, adayı pislikten arındırmak için yoğun bir çaba harcar oldular.

Bozcaada Belediyesi konuyla ilgili bir bilgilendirmede bulundu. Belediye tarafından yapılan paylaşımda, “38 kilometrekarelik küçücük adamızda günde 10 bin kişiyi ağırlamaya çalışıyoruz. İnanın bu yük 18 kişilik belediye ekibi için çok zor. Sizlerin desteği olmadan altından kalkmamız mümkün değil! Lütfen çöplerinizi yerlere atmayınız. Yerde gördüklerinizi denize uçmadan çöpe atınız! Sizler nasıl eviniz kirlendiğinde üzülüyorsanız, plajları yolları ormanları kirli görmek de bizleri üzüyor! Başka bir Bozcaada yok!” ifadeleri yer aldı.

 Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech