Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkinci 500’de 3 Çanakkale firması

İstanbul Sanayi Odasının “Türkiye’nin

İstanbul Sanayi Odasının “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırması 2019 yılı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre üç Çanakkale firması ikinci beş yüzde.

İstanbul Sanayi Odasının “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırması 2019 yılı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre üç Çanakkale firması ikinci beş yüzde. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu Selçuk Semizoğlu konu ile ilgili açıklama yaparak İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşundan sonra İkinci 500 Sanayi Kuruluşu araştırması 2019 yılı sıralamasında yer alan ve ülke ekonomisine katkı sağlayan, istihdam yaratan tüm firmaları tebrik etti. Ayrıca “Firmalarımızın listede yer almasından gurur duyduk, kendilerini tebrik ediyor ve ilimize yarattıkları tüm katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye 2019 İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluş Listesi ’nde yer alan üç Çanakkale firması ise şu şekilde: Dardanel Önentaş A.Ş. (35. sıra), Tahsildaroğlu Süt Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. (203. sıra), Altınkılıç Gıda ve Süt San. Tic. A.Ş. (280. sıra).

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech