Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İktidar nasıl olunur, yerelde gösterdik”

CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP’nin 37’inci Olağan Kurultay’ın ardından yeniden A Takımı’na seçilmişti. Erkek, dün ise CHP Yönetimi’ne ziyaretlerde bulunarak tebrikleri kabul etti. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve 24.Dönem Çanakkale Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan’ın da katıldığı ziyaretlerde konuşan Erkek, “Bugün Türkiye’nin yarısını CHP’li belediyeler yönetiyor ve yönetirken de oy versin vermesin tüm vatandaşları kucaklıyorlar. Hiçbir denetimi ve hesabı olmayan saray iktidarının olduğu yerde bu örnekler çok önemlidir, nasıl bir iktidar olması gerektiğini göstermektedir” şeklinde konuştu.

CHP’nin 37’inci Olağan Kurultay’ın ardından Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter olarak yeniden A Takımı’nda yer almayı başaran Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, dün Çanakkale’de CHP yönetimini ziyaret etti. Erkek’e, bu ziyaretlerinde CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve 24.Dönem Çanakkale Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan da eşlik etti.

CHP İl ve İlçe Başkanlığı ile Başkan Ülgür Gökhan’la bir araya gelen Muharrem Erkek, burada yaptığı açıklamalarda ise önemli ifadeler kullandı. Erkek, şöyle dedi:

“Çanakkale’de yine çok büyük fark ile seçimlerde birinci parti olacağız. Yerel seçimlerde de belediye sayımızı artıracağız çünkü Türkiye gördü ki, CHP partili belediyelerin olduğu kentlerde, halkçı, dürüst ve şeffaf belediyeciliğin olduğu yerlerde insanlar daha mutlu.  Bugün Türkiye’nin yarısını CHP’li belediyeler yönetiyor ve yönetirken de oy versin vermesin tüm vatandaşları kucaklıyorlar. Hiçbir denetimi ve hesabı olmayan saray iktidarının olduğu yerde bu örnekler çok önemlidir, nasıl bir iktidar olması gerektiğini göstermektedir.  Önümüzdeki süreçte Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstleneceğiz. Ülkemizdeki en zor iki konu; hukuk ve seçim. Umarım ilk seçimde Türkiye hak ettiği bir yönetimi getirecek. Huzurlu ve mutlu günleri hep birlikte yaşayacağız.”

“CHP TÜRKİYE’NİN KALESİDİR”

“Gençlerle, kadınlarla birlikte demokrasi ve hukukun üstünlüğüne inanan milyonlarla birlikte başarılı olacağız. Cumhuriyet aydınlanmasını başaracağız. Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. CHP temelinde Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk ve Kuvayı Milliye olan bir partidir. Dünyanın en eski ve en köklü dört partisindendir. Bu yüzden CHP Türkiye’nin kalesidir. Bu bilinçle hareket edip çalışacağız.”

“Yapılan kamuoyunu araştırmalarının sonucunda şunu görüyoruz; artık ülkeyi yöneten Cumhur İttifakı yüzde 50’den o kadar uzaklaştı. Biz de birçok araştırma yaptırıyoruz ve inceliyoruz. Türkiye’de önemli olan referandumda başlayan ve yerel seçimler sürecinde devam eden Demokrasi İttifakı’nı büyüttük.  Çocuklarımızın geleceği için, Türkiye’nin güvenliği için yaptık.”

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech