Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“2022’ye kadar devam etmesi olası!”  

Türkiye’de öncelikli gündem maddesi

Türkiye’de öncelikli gündem maddesi son zamanlarda okulların açılıp açılmaması konusu oldu. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren haber ile ilgili dün yapılan açıklamada, tarih verilmişti. Prof. Dr. Alper Şener, okulların açılma durumu ile ilgili “Çok zor soru, cevabı bende yok” dedi.

 

Türkiye’de milyonlarca vatandaş, şu sıralarda en çok merak ettikleri soru hakkında yanıt bekliyorlar. Okullar açılacak mı? Okulların açılma durumu ile ilgili dün yapılan açıklamalarda 21 Eylül tarihi dile getirildi.Okulların Ağustos sonunda online eğitim ile sezona başlayacakları, sınıflarda eğitimlerinde 21 Eylül’de başlayacağı dillendirilmişti.

 

Okulların açılma durumu ile ilgili, bugün Bilim Kurulu’nun toplanması bekleniyor.

 

Öte yandan ÇOMÜ Üniversite Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Şener, salgının 2022’ye kadar devam etmesi olası derken, her yeri kapatmak mümkün mü diye sordu. Ayrıca, okullar açılmalı mı sorusunu kendisine yöneltti ve çok zor soru, cevabı bende yok dedi.

 

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech