Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bülent Turan; “Biga’ya 4 milyondan fazla yatırım yapıldı”

Biga Karacaali’deki biber hasadına

Biga Karacaali’deki biber hasadına katılan Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan işçilerle birlikte biber topladıktan sonra Yeniçiftlik’teki Yem Kırma Ezme ve Depolama Tesisi açılışına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Turan, “2007-2019 yılları arasında ekonomik yatırım destekleme programı kapmasında Biga ilçemizde 16 adet projeye 4 milyondan fazla yatırım yapıldı” dedi.

Açılış programına; TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Mahmut Uçar,  Biga Kaymakamı Mustafa Can, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Genel Meclisi Üyeleri Bülent Korkmaz ve Saim Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Bülent Turan; “Çanakkale’mizin potansiyelini artıracak her türlü yatırım ve proje kıymetli. Çanakkale’mizin tarıma dayalı ekonomisini geliştirmek adına elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.  Şehrimiz, konum itibari ile tek bir alanda geliştirme gösteren bir yer değil. Bu da bizleri gururlandırıyor. Destek programı kapsamında kooperatife silaj paketleme makinesiyle katı gübre dağıtma römorku kazandırıldı. Makinenin toplam maliyeti 484 bin lira, bunun da belli bir kısmı hibe olarak karşılandı. 2007-2019 yılları arasında ekonomik yatırım destekleme programı kapmasında Biga ilçemizde 16 adet projeye 4 milyondan fazla yatırım yapıldı. Biga’mız, sadece Çanakkale’de değil bölgede önemli bir merkez konumunda. Hemşerilerimize daha iyi şartlarda hizmet sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2019 yılı içerisinde ilçemizde 27 km asfalt, 13 bin m2 parke taşı  döşemesi yapıldı. Her iki projenin toplam maliyeti 3,5 milyon liradan fazla. Gümüşçay’da doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor. Belediye Başkanımız süreç içerisinde gerçekten başarılı bir yol izledi ve büyük gayretler gösterdi. Karabiga’da da doğalgaz çalışması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, konu EPDK’da. Belediye Başkanımızla birlikte süreci takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech