Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nihayet kapatıldı

Hastanebayırı’nda bulunan eski askeri

Hastanebayırı’nda bulunan eski askeri hastane bugüne kadar birçok badire atlattı. Geçtiğimiz sene hastane çevresinde bariyerler kurulmuş ve giriş çıkış engellenmişti. O bölgede yıkılan ve vatandaşlar tarafından defalarca kez yıkıldığı, bölgenin kötü görüldüğü dillendirilen alanda düzenleme daha yeni yapıldı.

Eski askeri hastanenin, bugüne kadar başına gelmeyen kalmadı. Önce yandı. Orada çıkan yangın neticesinde bölgeye fırlayan kozalarlar, çevredeki binaların çatılarını da yaktı. Hem hastane, hem de çevresi zarar görmüştü. O dönem bölgenin İl Kültür Turizm Müdürlüğü kontrolünde olduğu belirtildi ve dönemin İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Dokuz tarafından, alanda çok sayıda basın açıklaması ve bilgilendirme yapılmıştı.

Aynı alanda daha sonra işaretlenmiş ve işaretlenmemiş ağaçların kesimi sırasında bir problem daha meydana geldi. Sonrasında alanın revize edileceği gerekçesi ile hastane bariyerlerle kapatılmıştı. O bariyerler fazla dayanmadı ve bir süre sonra Ömer Mart Ortaokulu’na bakan cephedeki metal plakalar çöktü.

Aylardır çökük duran plakalar, nihayet düzenli bir hale getirildi ve hastanenin yan yüzeyi yeniden kapatıldı. Hastane o bölgede, çürür vaziyette durmaya devam ediyor.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech