Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA Partisi başkanlarını hızla belirliyor

DEVA Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını

DEVA Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor. Partinin Ezine ilçe başkanı da geçtiğimiz gün belirlendi.

DEVA Partisi’nin, kurucu Ezine İlçe Başkanı belirlendi. Ezine İlçe Başkanı İsmail Pola olurken, Pola’ya mazbatasını İl Başkanı Berkan Karaca verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Karaca, Pola’ya başarılar dileyerek, “Kurucu heyetimizin ortak mutabakatı ve Genel Başkanımız Ali Babacan’ın takdirleriyle Ezine kurucu ilçe başkanımız olarak İsmail Pola görevlendirilmiştir. Kendisine ve Ezine ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başkanımıza görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

“Sorumluluk alacağız”

Ezine Kurucu İlçe Başkanı İsmail Pola, göreve layık olmak için çok çalışacaklarını ifade etti. Pola, şunları söyledi; “Genel başkanımızın da dediği gibi ‘Zaman artık Türkiye için sorumluluk alma vakti’. Bizde sorumluluk alıp DEVA Partisi’nin içinde görevimizi layıkıyla ve hakkaniyetle yerine getireceğiz İnşallah”

İSMAİL POLA KİMDİR?

Pola, 1 Ocak 1979 tarihinde Çanakkale’nin Ezine ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ezine’de tamamladı. 16 yaşında ticaret hayatına başladı. Geri dönüşüm ve demir ticareti sektöründe faaliyet gösteren Pola, Kızılay Ezine Şubesi’nde ve S.S.1 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifinde yöneticilik görevlerinde bulundu. İsmail Pola, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haber Merkezi

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech