Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan Biga’da bir dizi ziyarette bulundu

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz gün Biga’daydı. Grup Başkanvekili Turan, Biga’da bir dizi ziyarette bulundu.  

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Biga’da, Bigaspor Başkanı Serdar Özkan ve Yönetimi, Belediye Başkanları; Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ve Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici ile görüştü.

İlçe teşkilatı ile görüşen Turan, sonrasında Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret Borsası Başkanı Mesut Okyay, Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Emin Aktaş, Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz ile Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yöneticileri Mehmet Can, Fahri Kuru ve Mehmet Şefik bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech