Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bundan sonraki enerjimizi Çanakkale için harcayacağız”

Halk Bankası Çanakkale Şubesine

Halk Bankası Çanakkale Şubesine yeni atanan Şube Müdürü Ali Devrim Önder, GÜNDEM’e özel açıklamalarda bulundu. Yaklaşık bir aydır Çanakkale’de olmasına rağmen kente çoktan alıştığını söyleyen Önder, “Bundan sonraki enerjimizi, zamanımızı Çanakkaleli hemşehrilerimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın ve kobilerimizin işlerini çözmek için harcayacağız” şeklinde konuştu.

Yaklaşık bir ay önce Halk Bankası Çanakkale Şubesine yeni atanan Şube Müdürü Ali Devrim Önder, GÜNDEM’e özel açıklamalar yaptı. Önder, kısa zamandır burada olmasına rağmen kenti sevdiğini ve alıştığını ifade ederek şöyle konuştu:

“Babam Havranlı, annem Bayramiçli. Bu sebepten Çanakkale’ye uzak değiliz. Devamlı gelip gittiğimiz bir yerdi burası. Tabii, şu ana kadar bu kadar uzun süreli konaklama yapmadık ama artık buradayız. Buraya gelmeden önce de Balıkesir’deydim. Daha önceki görev yerim Gönen’di. Orada 3 yıl şube müdürlüğü görevi yaptım. Ondan önce 4 yıl, yine Balıkesir Bigadiç şubesindeydim. 20 yıllık bankacıyım. Ve artık Çanakkale’deyim. Bundan sonraki enerjimizi, zamanımızı da Çanakkaleli hemşehrilerimizin işlerini, esnaf ve sanatkarların kobileri sorunlarını çözmek için harcayacağız.”

Ali Devrim Önder, bankanın pandemi sürecinde ortaya koyduğu çabaya da değinerek sözlerini şöyle noktaladı: “Biz Halkbank olarak pandemi sürecinde kobilere ciddi bir destek yaptık. Küçük esnafa yüzde 4 buçuk faizle, kobilere de yüzde 7 buçuk faizle krediler dağıttık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech