Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Safra Kesesinden 80 Taş Çıktı

Biga’da özel bir hastanede

Biga’da özel bir hastanede operasyon geçiren hastanın safra kesesinden 80 taş çıktı.

Biga’da özel bir hastanede operasyon geçiren Fatma Kısaoğlu’nu (75) safra kesesinden 80 taş çıkarıldı. Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Uğur Doğru, hastanın karın ağrısı şikayetiyle polikliniğe başvurduğunu, yapılan tetkikler sonucu safra kesesinin içinde çok sayıda taş tespit ettiklerini belirtti.

Doğru: “Hastamız, aynı zamanda kalp rahatsızlığı olduğundan işlem öncesi kardiyoloji doktorumuza da gösterilerek yapılan tetkikler neticesinde ameliyata alındı. Her biri yaklaşık olarak kiraz çekirdeği büyüklüğünde 80 taş, laparoskopik (kapalı) yöntemle başarılı bir şekilde çıkartıldı. Hastamızın ameliyat sonrası herhangi bir problemi olmadığı gibi aynı gün içinde hiçbir yardım almaksızın, dolaştı, yemeğini yedi.” dedi.

Operasyonun ardından iki gün hastanede kalan Kısaoğlu ise Opr. Dr. Doğru ve rahatsızlığıyla ilgilenen diğer sağlık personeline teşekkür ederek “Hayretler içindeyim. Doktorumdan Allah razı olsun. Yıllardır mide ağrısı çekiyordum, şükürler olsun kurtuldum.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech