Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali Güngör Yıldız

Halkın belediyesi Halkın başkanı!

“Halkın Belediyesi Özgür Kepez” sloganları ile Kepez Belediye Başkanlığı makamına oturan Birol Arslan, söylediği gibi yaşayan birisi oldu. Halkın Belediyesinin başkanı, halkıyla birlikte tatilini de geçiriyor.

Göreve gelir gelmez, “Babalara Özgürlük” sloganı ile belediye önündeki trafik babalarını kendi elleriyle sökmüş, belediyeye ait, makam yatını satışa çıkarmış, bir önceki CHP’li Belediye Başkanı Ömer Mutan’dan kalan İller Bankası borçlarını belediye hizmet binasına asarak, özgür Kepez’i göstermişti.

Kendisine idol olarak Fatsa’nın efsane başkanı Terzi Fikret’i seçen Birol başkan, bu sıcak yaz aylarını da Kepez halk plajına yaptığı denize sıfır yazlık konteynerde geçiriyor.

Önceki müsrif Belediye Başkanı olarak lanse etmeye çalıştığı Ömer Faruk Mutan’ın hayata geçirdiği Halk Plajı’na yereşen Birol Arslan, (Özgür Kepez’in Terzi Fikrisi) halkıyla denize girip serinliyor.

Denize sıfır konteyner konutlarının bir kısmını da Belediye Meclis üyeleriyle paylaşıyor olması, halkın belediyesinin meclis üyelerine de yakışmış durumda. Ha sahi, Halk Plajı olarak kullanılan denize sıfır alana beton döküp, üzerine konteyner koyması, yine kendine ait denize sıfır alanda tuvalet yapması, kıyıya beton dökmesi, özgür Kepez’in, halkın belediyesinin başkanına sorulmaması gereken sorulardır.

Nasıl olsa, vaatlerimizi birer birer yerine getiriyoruz…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech