Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kıraathaneler dezenfekte edildi

1 Haziran Pazartesi günü,

1 Haziran Pazartesi günü, bugün kıraathaneler açılıyor. Biga Belediyesi tarafından mekanlar hafta sonu ilaçlatıldı ve kullanıma hazır hale getirildi.

Uzun zamandır kapalı olan dükkanlar nihayet bugün kapılarını açacaklar. Kıraathaneler, mahallelerin bel kemikleri onlarda bugün kapılarını açacaklar. Biga Belediyesi tarafından hafta sonu bu mekanlarda ilaçlama çalışmaları yapıldı. Mekanlar vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan konuyla ilgili, “Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapatılan kıraathaneler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdeye göre 1 Haziran tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Belirlenen kurallar dahilinde saat 22.00’ye kadar hizmet verecek olan kıraathanelerin Kahveciler odamızla koordineli halde hareket ederek dezenfekte çalışmasını yaptık. Bizim de hem esnafımızdan hem de vatandaşlarımızdan ricamız maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları yönündedir. Lütfen sosyal mesafeye dikkat edelim. Ben kıraathane işletmesi sahibi arkadaşlarımıza da dükkanlarının kapalı olduğu sürede gösterdikleri sabır için teşekkür ederim. Yeni süreç hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech