Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Sokak Hayvanlarını Sevelim

Ben gezegendeki, canlıların tamamını seviyorum. Hatta bütün bu canlılar arasında en az sevdiklerimi İnsanlar oluşuyor. Gördüğüm zaman “öffff bu da her yere geliyor” dediğim insanlar var ama bir kirpi, efendime söyleyeyim bir karınca yok.

Sokak hayvanları insanları kovalıyormuş sanırım. Net söylüyorum. KOVALAMAZ. Korkuyorsunuzdur ondan kovalıyordur. Gerçi köpek bu sağı solu da belli olmaz. Isırabilir.

Her şeyi çözecek şeyin parolasını isterseniz benden size şöyle derim SEVGİ. Sokak hayvanlarını severseniz sizi ısırmazlar.

Köpekler bizim kaç bin yıllık dostumuzdur ayrıca. Uyuşturucu falan bulurlar. Temin ederler anlamında söylemiyorum tabiki. Temin edenler insan oluyor genelde. Köpekler ortaya çıkarır, polisin yakalamasına yardımcı olur. Yani işe yarar hayanlardır.

Görme engelli insanlara refakat edebilirler. Bu yönleriyle de oldukça işe yarar bu hayvanlar.

Evinizde neşe saçarlar, eve girdiğinizde size doğru salanan bir kuyruk çok güzel bi enerji oluyor onu söyleyebilirim.

Bazı köpekler üstünüze atlayıp yalamaya başlarlar.

Bizimki öyle değil ama. Yaşlı olduğu için sanırım. Ne atlıyor ne oyun oynuyor.

Sokakta tahammül edemeyeceğim hayvanlar yok mu peki?
Var. Tavus kuşları.

Tavus kuşlarına tahamülüm yoktur benim. Çok kokoş duruyorlar. İnsan olsalardı eğer bu şekilli tavuklar. Muhtemelen estetik operasyonlar geçiren, sürekli instagram paylaşımı yapan tipler olurlardı. Eee ben bu türün insanına bile GICIĞIM.

Karınca Yiyen çıkmazı
Çok az hayvan, beslenme şekli ile adlandırılır. Hatta belki de karınca yiyen bu konuda tektir. Düşünülmeden konmuş bir isim bu. Evrim devam ediyor. Bu hayvanlar bir süre sonra karıncaları bırakabilir. O zaman karınca yiyen dersek olmaz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech