Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale ileri bir noktaya gelecektir”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Dünya Çiftçi Günü dolayısıyla mesaj yayınladılar.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Milletvekili Jülide İskenderoğlu mesaj yayınladılar.

“Desteklerimizi sürdürdük”
Turan tarafından yayınlanan mesajda, “Ülkemiz gıda ve tarım ürünleri konusunda önemli aşamalar kaydetti. Tüm sektörlerde olduğu gibi tarım sektörüne, üreticilerimize ve çiftçilerimize yönelik desteklerimizi sürdürdük. Gıdanın ve tarımın en stratejik sektörlerden biri olduğu tüm dünyanın mücadele ettiği küresel salgınla bir kez daha görüldü. Bu süreç aşıldığında ülkemiz ve Çanakkale’miz bu alanda çok daha ileri bir noktaya gelecektir.

“OSB bölgeye çok şey katacak”
Çanakkale Gıda OSB, şehrimize ve bölgeye çok şey katacak. Çanakkaleli çiftçilerimiz, üreticilerimiz bu OSB ile birlikte ürününü hem iç pazara hem de dış pazara daha büyük ölçekte ve markalaşmış bir halde sunacak. Simgelerin Köprüsü 1915 Çanakkale Köprümüzün tamamlanması ile de ürünlerin başka şehirlere satışı kolaylaşacak. Bu düşüncelerle başta Çanakkaleli çiftçilerimiz olmak üzere, emeği, alın terini ve sevgiyi toprakla buluşturan tüm çiftçilerimizin ve tarım çalışanlarımızın Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor; salgına rağmen devletimizin belirlediği tedbirler doğrultusunda üretimlerini devam ettiren tüm çiftçilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

“Çiftçilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz”
İskenderoğlu ise, ““ Bin bir güzellikleriyle tarım potansiyeli yüksek olan ülkemiz ve Çanakkale’mizde iklimin ve toprağın elverişli olması bizler için büyük bir nimet. Bu bilinçte çiftçilerimizin omuzlarındaki tarım dışı yükleri kaldırmak, üretimde sürekliliği ve sürdürebilirliği sağlamak, tarım sanayi birleşimini tam olarak tesis ederek Türk çiftçisini refaha kavuşturmak ve dünya ile rekabet haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Alın terleriyle tarım ve gıda üretiminde büyük emekler veren çiftçilerimiz, içerisinde bulunduğumuz şu zor günlerde de özverilerinden ve fedakarlıklarından ödün vermeden bütün gayretleriyle üretmeye devam etmektedir. Bütün emeklerinden ve gayretlerinden dolayı çiftçilerimize teşekkür ediyor, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech