Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Velilere Anneler Günü jesti

Kentin ilk ve tek

Kentin ilk ve tek butik okulu Açı Koleji, koronavirüs salgını nedeniyle ülkece zor bir dönemden geçildiği şu günlerde velilerin Anneler Günü’nü unutmadı.

 

Okulda görevli öğretmenlerin elleriyle hazırladığı çiçekler, Açı Koleji Kurucusu Mehmet Burak Şahbaz’ın Anneler Günü mesajının yer aldığı mektupla velilere takdim edildi.

 

“HAKKINIZI EMEĞİNİZİ ÖDEYEMEYİZ”

Okulun Kurucusu Burak Şahbaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale Açı Kolejinin değerli velileri, çiçeklerimizin anneleri… Biliyorum ki geçirdiğimiz şu zor dönemde, yine görevin büyüğü sizlere düştü. Zor günlerin üstesinden gelmek için hepiniz tüm gücünüzü ortaya koydunuz. Okulumuz adına sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Hakkınızı ve emeğinizi ödeyemeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; ‘Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.’ Bu duygu ve düşüncelerle Açı Koleji Ailesi adına Anneler Gününüzü kutluyor, hepinize mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı günler temenni ediyorum.

 

Açı Koleji’nin Anneler Günü jestiyle büyük mutluluk yaşayan veliler de “İyi bir eğitim almaları ve başarılı bir geleceğe sahip olmaları için çocuklarımızı güvenle emanet ettiğimiz Açı Koleji’nin bu anlamlı günde, üstelik ülkece zorlu günlerden geçtiğimiz böylesi bir dönemde bizi unutmamasından çok mutlu olduk. Açı Koleji ailesine tüm kalbimizle teşekkür ediyoruz” ifadeleriyle duygularını ifade etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech