Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Korona günlerinde çarşı pazar

Havaların ısındığı, Koronavirüs salgını

Havaların ısındığı, Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetildiği bu dönemde vatandaşlar da kendini çarşı pazarda buldu. Eceabat ilçesinde de vatandaşlar sıcak havayı ihtiyaçlarını almak için değerlendirdi.

Sokağa çıkma yasağının olmadığı Çanakkale’de vatandaşlar da hafta sonu sıcaklığı artan güzel havayı değerlendirdi. Evde kalmaya çalışan hem güneşlenmek hem de ihtiyaçları gidermek için dışarı çıkan kentliler çarşıda pazarda renkli görüntüler oluşturdu.

Eceabat ilçesinde de Salı ve Cumartesi günleri kurulan semt pazarı, ilçe halkının daha rahat alışveriş yapmasını sağlıyor. Normal zamanda haftada bir olan semt pazarı için daha az temas olunması açısından belediye tarafından haftada iki gün kurulma kararı verildi.

Pazar girişinde maskesi ve eldiveni olmayan vatandaşa Zabıta ekipleri tarafından maske ve eldiven dağıtılırken, ilçe halkının da uygulamalardan memnun olduğu görüldü.

Öte yandan ilçede askıda ekmek uygulaması belediye tarafından fırınlara gönderilen yazılı talimat ile uygulanıyor. İmkanı olan koyuyor ihtiyacı olan ücretsiz alıyor.

Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech