Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakanlıktan pazar yerleri için önemli genelge

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde, 81 ile pazar yerleri ile ilgili genelge gitti. Yeni genelgede, pazaryerindeki bazı kısıtlamaların kaldırıldığı görüldü. 11 Mayıs’tan itibaren kısıtlamalar bir anlamda gevşetilecek.

 

İçişleri Bakanlığı çok sayıda vatandaşı ilgilendiren, pazar esnafının yakından takip ettiği ve merakla beklediği genelgeyi yayınladı. 81 ile pazar yerleri ile ilgili yeni genelge ulaştırıldı.

 

“11 mayıs’tan itibaren; giyim, oyuncak, fide, züccaciye pazarlarda yerlerini alacaklar”

 

Genelgede, “Genelge ile koronavirüs tedbirleri kapsamında daha önce il, ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında; giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye/nalburiye vb. ihtiyaç malzemelerinin satışının geçici süreliğine kısıtlanmasına ilişkin alınan karar, 11 Mayıs’tan itibaren geçerli olmak üzere kaldırıldı.

 

Yapılan değerlendirmeler sonucunda koronavirüs salgınının etkileri gözetilerek belirlenecek kurallara uyulması kaydıyla 11 Mayıs‘tan itibaren geçerli olmak üzere daha önceki genelgede belirtilen söz konusu pazarcı  esnafına yönelik kısıtlamanın kaldırılabileceğine ilişkin karar alındığı belirtildi” ifadeleri yer aldı.

 

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech