Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“15 kuruşluk maske karne ile dağıtılıyor”

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, esnaf ziyaretleri sırasında, maske dağıtımı metodunu eleştirdi. Ceylan, 15 kuruşluk maske elektronik karne ile dağıtıldı dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan geçtiğimiz gün esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretler kapsamında esnafın sorunlarına kulan veren Ceylan, en önemli sorunlardan birisi maske dağıtımı derken, 15 kuruşluk bir avuç çaput maske elektronik karne ile dağıtıldı ifadelerinde bulundu.

“Başka söylenecek bir şey yoktur”

Ceylan, ““II. Dünya savaşı sırasında tüm dünyada yaşanan kıtlık ve yoksulluk nedeniyle karne ile dağıtılan ekmeği eleştirenler; bir zamanlar tekstil devi olan ülkemizde 15 kuruşluk bir avuçluk çaput maskeyi elektronik karne ile dağıtmaya çalışıyor, onu da beceremiyor. Kimine maske gidiyor, kimine gitmiyor. AKP’nin Türkiye’yi getirdiği durum ortadadır. Başka söylenecek bir şey yoktur.

“Maskeleri tekel bayiler 1 TL’den satsa bu kadar sorun olmazdı”

Maskeyi simitçiler, tekel bayileri beşlik paketlerle 1 TL’ye satsa bu kadar sorun olmazdı. Arz talep dengesi bakımından karşılanamayacak bir rakamdan bahsetmiyoruz. Bugün CHP Belediyeleri bunu üretip dağıta biliyor. Show yapacağım diye milleti elektronik maske karnesine bağlayanlar. Bunu beşlik paketler halinde simitçilerden tekel bayilerine kadar bir liradan satışa sunsalardı şimdi maske sıkıntısı yaşanmazdı” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech