Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurallara uyulmazsa Parsel iptal edilecek

Ezine Belediyesi tarafından geçtiğimiz

Ezine Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde ilçe pazarı için önemli kararlar alınmıştı. Gelibolu’da da koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz gün kararlar alındı ve kamuoyu ile paylaşıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, ilçe pazarları hakkında önemli kararlar alınmaya devam ediyor. Türkiye’de artan vakalar neticesinde, tedbirler arttırılarak sıkı bir şekilde uygulamaya koyuldu. Sosyal mesafenin bu denli önemli olduğu içinde bulunduğumuz günlerde, vatandaşların en çok çekindiği yerlerin başında pazar yerleri geliyor. İlçe belediyeleri vatandaşların sağlıklı ve güvenilir bir şekilde pazarda alışveriş yapmaları için farklı tedbirler alarak uygulamaya koydular.

Gelibolu’da bugün kurulacak Salı pazarı için bir dizi önlem  alındı. Önlemlere uymayanlar hakkında işlem yapılacağı hatta parsel iptaline kadar gidilebileceği belirtildi.

Gelibolu Belediyesi tarafından yapılan önemli duyuruda, “Salı pazarı ile ilgili kararlar aldık. Pazar sabah 7.00’de zabıta eşliğinde açılacak. Gelibolu dışından esnaf kabul edilmeyecek. Sosyal mesafe ve diğer hijyen kurallarına özen gösterilecek. Kurallara uymayan esnaflara yasal işlem uygulanacağı gibi parsel iptaline kadar gidilecek” ifadeleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech