Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otobüs saatleri yine değişti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaşam

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaşam alışkanlıkları değişince, belediyede otobüs saatlerinde değişikliğe gitti. 27 Mart’ta saatler bir kez daha değişti.

Türkiye’de artan koronavirüs vakaları karşısında, alınan tedbirler her geçen gün artmaya ve titizlikle uygulanmaya devam ediyor. Öğrencilerin memleketlerine döndüğü ve toplu ulaşıma olan talebin azalması üzerine Çanakkale Belediyesi otobüs saatlerinde değişikliğe gitti. Saatler Çanakkale Belediyesi’nin internet sitesinde yayınlanırken, hareket saatlerinin arası bir hayli açıldı.

Az sayıdaki yolcuya az araçla hizmet verilirken, hareket saatleri 1 saat olarak ayarlandı. En çok kullanılan Ç1- Ç2-Ç3-ÇT3 ve Ç7 artık saat başı hareket edecek. Tekzen bölgesinde oturanların kullandıkları Ç9 ise 27 Mart itibariyle seferlerini saat başı yapacak. Belediye değişen hareket saatlerini anlık bir şekilde kendi sitesinde paylaşmaya ve bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor.

Öte yandan, sağlık personellerinin ücretsiz biniş hakkı ile ilgili belediyenin sitesinde, “Sağlık çalışanları, ÇT3,Ç7,ÇT1 hatlarına kimliklerini ibraz ederek ücretsiz olarak biniş yapabilmektedirler” ifadeleri ile duyuru yapıldı.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech