Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Atık toplama çalışanlarımızı korumalıyız”

Sokaklarda, caddelerde, koronavirüs riski

Sokaklarda, caddelerde, koronavirüs riski ile yüz yüze her gün çalışan atık toplama çalışanlarını korumalıyız… Belediye konuyla ilgili bir bilgilendirmede bulundu.

Koronavirüs salgını neticesinde evde kal sloganı uygulanmaya ve destek görmeye devam ederken, sokakta, caddelerde her gün çalışan onlarca işçimiz var. Sağlık personellerinin hastanede canla-başla virüsle boğuştukları gibi sokaklar temiz olsun diye çabalayan işçilerimiz var. Bizim o işçilerimizi korumak ve onlar için riski en aza indirmek onlara borcumuzdur.

Belediye tarafından, atık toplama çalışanlarımızı korumalıyız başlığı altında yapılan bilgilendirmede, “Salgın hastalık riskine karşı atık toplama çalışanlarımızı korumak amacı ile çöplerimizi atarken şunlara dikkat edelim; Yıkanabilir ve tek kullanımlık mendilleri torbalara koyun ve kapatın. Kapalı olan torbaları konteynerlerin içine atın. Konteynerlerin yanında atık biriktirmemeliyiz. Konteynerleri ve tutamaklarını temiz tutmalıyız. Virüsten korunmak, birbirimizi korumak ile başlar” ifadeleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech