Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Vefa Destek’ için seferber oldular

Çanakkale Valiliği bünyesinde, 65

Çanakkale Valiliği bünyesinde, 65 yaş üzeri vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olanlar için oluşturulan Vefa Destek Grubu binlerce kişinin çağrısına koşmaya devam ediyor. Çanakkale Belediyesi’nin de içinde yer aldığı oluşum 24 saat hizmet veriyor.

Corona virüs sebebiyle evden çıkamayanlar için devletin yetkili kurumları harekete geçiyor. Çanakkale Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Destek Grubu ekipleri 112, 155, 156 numaralı hatlardan gelen çağrılar doğrultusunda büyük bir özen ve titizlikle 7/24 esasına göre yaşlılarımızın isteklerini evlerine giderek yerine getiriyor. Vatandaşların alışveriş, sağlık, ilaç, vb. ihtiyaçlarını karşılayan oluşum, ayrıca; il merkezi ve köylerde evinde yalnız yaşayan engelli ve 65 yaş üzeri, ihtiyaç sahibi aile için hazırlanan temel gıda ve temizlik malzemelerinden oluşan erzak paketlerinin de dağıtımını yapıyor.

Çanakkale Belediyesi de bu oluşumun içinde yer alıyor. Belediye tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada “Çanakkale Vefa Sosyal Destek Grubu içinde yer alan Çanakkale Belediye Başkanlığımız Çanakkale Valiliğimizin koordinasyonunda tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için 24 saat hizmet vermeyi sürdürüyor” ifadelerine yer verildi.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech