Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Elini taşın altına koydu!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz, Corona virüsüyle mücadele kapsamında elini taşın altına koydu. Volkan Temiz’in sahibi olduğu Temiz Petrol’e akaryakıt almaya gelen her araç, halk sağlığını tehdit eden virüsün yayılımını engellemek için ücretsiz olarak dezenfekte edilecek.

Konuyla ilgili GÜNDEM’e konuşan Temiz Petrol’un İşletme Müdürü Aydın Demir, uygulamanın tamamen ücretsiz olacağının altını çizerek “Amacımız vatandaşlarımızın sağlığını ve memnuniyetini temin edebilmek. Uygulamamıza, virüs tehdidi son bulana kadar devam edeceğiz” diye konuştu.

Küresel bir salgına dönüşerek insanlığı tehdit eder hale gelen Covid-19 Corona virüsüyle mücadele, hem ulusal hem yerel düzeyde devam ediyor. Çanakkale’de bulunan Temiz Petrol’un sahibi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz de mücadelede elini taşın altına koyanlardan biri. Öyle ki, Temiz’in sahibi olduğu işletmeye, akaryakıt almak için gelen her araç, sürücüsünün kabul etmesi doğrultusunda, ücretsiz olarak dezenfekte edilecek.

“UYGULAMA SALGIN BOYUNCA DEVAM EDECEK”
Konuyla ilgili GÜNDEM’e konuşan Temiz Petrol İşletme Müdürü Aydın Doğan da, bu kapsamda önemli bir sosyal sorumluluk uygulaması başlattıklarını ifade etti. Demir, Corona virüsüyle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarının önemli olduğunu ve salgın boyunca işletme olarak tedbiri elden bırakmayacakların belirterek şöyle konuştu:

“Burada aldığımız karar, tamamen müşteri sağlığını ve dolayısıyla müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik… Çünkü bu salgın ortaya çıktığından beri evet, belki ellerimizi yeteri kadar temizliyoruz, kişisel hijyenimize önem veriyoruz ama araçlarımızı yeteri kadar temizleyemeyebiliyoruz. Biz de bu sebeple böyle bir uygulamaya başladık. Bizlerden akaryakıt almaya gelen vatandaşlarımızın araçlarının dış yüzeyini hiçbir ücret almadan bir ilaç firmasının hazırladığı özel bir dezenfektanla temizleyeceğiz. Uygulamamız, salgın devam ettiği müddetçe, tehdit devam ettiği müddetçe geçerli olacak. Umarız, güzel geri dönüşler alırız ve bu noktada da faydalı oluruz.”

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech