Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canla-başla Gece-gündüz çalışıyorlar

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının tespit edildiği günden bu yana, canla başla çalışan sağlık personelleri, Çanakkale’de geçtiğimiz gece oldukça yoğun bir emek harcadılar.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından, her akşam sağlık personellerinin alkışlanması ve gayretlerine vatandaşların destek olması için yaptığı çağrı, ne kadar yerinde olduğunu Çanakkale’de gözler önüne serdi. ÇOMÜ Üniversite Hastanesi’nin pandemi hastanesi ilan edilmesinin ardından, hastanenin bahçesi ambulanslarla doldu. Acil Tıp Teknisyenleri, gece boyunca ÇOMÜ Üniversite Hastanesi’nden hastaları güvenli ve sağlıklı bir şekilde Devlet Hastanesi’ne nakillerini gerçekleştirdiler. Nakiller tamamlandığında iş bitmedi, sıra Devlet Hastanesi’ndeki, koronavirüs şüphesi taşıyan hastaların Üniversite Hastanesi’ne taşınmasına geldi.

Gece boyunca, oldukça hızlı ve güvenli bir şekilde hasta transfer işlemlerini gerçekleştiren sağlık personelleri sadece dışarıda vatandaşların gördükleri oldu. Onun dışında gece boyunca polikliniklerde ve hastane içlerinde ise dışarıdan görünmeyen kahramanlar işlerinin başında, hastalarla ilgilenmeyi sürdürdüler.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech