Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toplu taşımada sürekli ilaçlama

Zorunlu haller dışında, evlerinden

Zorunlu haller dışında, evlerinden çıkmak durumunda olan kentlilerin sık sık kullandıkları toplu taşıma araçları düzenli olarak ilaçlanıyor.

Türkiye’deki vaka sayılarındaki artışlardan sonra alınan tedbirler üst seviyeye ulaştı. Tedbirler kapsamında, ilaçlama faaliyetleri bir hayli artış gösterdi. Zorunlu haller dışında, sokaklara çıkmak durumunda kalan vatandaşların, sık sık kullandıkları toplu ulaşım araçları düzenli olarak ilaçlanıyor…

Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede, “Kentlilerin yoğun olarak kullandığı alanlarda gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında Atatürk Köprüsü altında bulunan minibüs garajındaki köy minibüslerinin yanı sıra, kent içi ulaşımda yoğun olarak kullanılan taksiler de dezenfektan sıvılar ile dezenfekte edildi.

Öte yandan kent içi toplu taşımada gerçekleştirilen rutin dezenfeksiyon çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Günlük olarak gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kent içi toplu taşıma araçları yüksek düzey ekolojik dezenfektanlar ile salgın hastalık riskine karşı dezenfekte ediliyor” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech