Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mazgallar dahi ilaçlandı!

Ayvacık Belediyesi’ne bağlı ekipler,

Ayvacık Belediyesi’ne bağlı ekipler, Corona virüsüne karşın yapılan dezenfekte ve temizlik çalışmalarına hız verdi. Son olarak ilçede bulunan kanalizasyon mazgalları, logar baca kapakları, dere kenarı ve larva oluşabilecek durgun sular, larva oluşumuna karşı ilaçlandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını sebebiyle yurt genelinde olduğu gibi Çanakkale merkez ve ilçelerde de temizlik ve dezenfekte çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Kentin tüm ilçelerinde olduğu gibi Ayvacık’ta da yollar, sokaklar belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

Ayvacık Belediyesi tarafından yapılan açıklamada da yaz aylarının yaklaşması ve hastalık/salgın riskinin artması sebebiyle ilçe genelinde temizlik çalışmalarına hız verildiği ifade edildi. Larva oluşumuna karşın da etkin mücadele göstermesi beklenen temizlik işlemlerini, Ayvacık Belediyesi “Yaz aylarının yaklaşması ve salgın hastalık riski ile karşı karşıya olduğumuzdan dolayı ilçemizde bulunan kanalizasyon mazgalları, logar baca kapakları, dere kenarı ve larva oluşabilecek durgun sular, larva oluşumuna karşı ilaçlanmıştır” ifadeleriyle duyurdu.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech