Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelecek Partisi, Kurucu İl Yönetim Kurulu Belirlendi

Gelecek Partisi Çanakkale Kurucu

Gelecek Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, Kurucu İl Yönetim Kurulu’nu İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne teslim etti. Yıldırım, hazırlanan liste üzerinde oldukça düşündüklerini ve titiz davrandıklarını ifade ederek “Yeni bir parti olmanın ve siyasette yeni isimlere yer vermek gerektiği bilinci ile listemizi hazırlarken ince eleyip sık dokuduk” şeklinde konuştu.

Aralık ayında kurulan Gelecek Partisi mart ayı ile birlikte 43 Kurucu İl Başkanını atayarak teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam ediyor. İl Binalarının açılışına koronavirüs tedbirleri sebebi ile ara veren Gelecek Partisinde Çanakkale İl yönetim kurulu listesi de açıklandı.

Gelecek Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Hüseyin Yıldırım da hazırlanan listeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, hazırlanan liste üzerinde oldukça düşündüklerini ve titiz davrandıklarını ifade ederek süreç hakkında bilgi verdi.

TÜM AÇILIŞLAR TEHİR EDİLDİ
İl Binasının 21 Martta Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da katılımı ile gerçekleştirilecek olan açılışının da koronavirüs sebebi ile tehir edildiğini de ifade eden İl Başkanı Yıldırım, açılışlar ile ilgili tüm Türkiye’de tehir edilme kararı alındığını söyledi.

Kurucu Yönetim Kurulu listesi ile ilgili bir buçuk aylık çalışmalarını tamamladıklarını da ifade eden Hüseyin Yıldırım, bugün itibari ile listeyi teslim ettiklerini ve hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayacaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi;

“LİSTEMİZİ HAZIRLARKEN İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK”
“Ben Öncelikle koronavirüs salgınından dolayı tüm ülkemize birlik ve beraberlik çağrısı yapıyorum. Unutulmamalıdır ki bizim birlik ve beraberliğimiz koronavirüsten daha da büyüktür, biz bir ve beraber oldukça asamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Umuyorum kısa zaman içerisinde ülkemizde ve bütün dünyada hayat normale dönecektir. Gelecek Partisi Çanakkale Kurucu il başkanı olarak atandıktan hemen sonra kurucu il yönetimi ile ilgili çalışmalarımıza başlayarak yoğun bir tempo ile günde ortalama 7-8 görüşme yaptık. Partimizde görev almak isteyen yüzlerce kişi bize ulaşarak görev alma taleplerini iletti. Yeni bir parti olmanın ve siyasette yeni isimlere yer vermek gerektiği bilinci ile listemizi hazırlarken ince eleyip sık dokuduk.”

“GELECEK TÜRKİYE’NİN GELECEK ÇANAKKALE’NİNDİR”
“Listemizi nitelikli ve milletimizin derdi ile dertlenebilecek isimlerden oluşturmaya çalışarak, eğitim seviyesi kıstasına da dikkat ederek kadın ve genç sayısında da pozitif ayrımcılık yaptık ve 30 kişilik yönetim kurulumuzu oluşturduk. Oluşturulan bu listemiz ile susmaya değil konuşmaya, şikayet etmeye değil çözüm üretmeye, bağırmaya değil muhabbete, surat asmaya değil tebessüm etmeye geliyoruz. Bizce Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur ve Türkiye’nin geleceği aydınlıktır. Gelecek Türkiye’nin Gelecek Çanakkale’nindir.”

“Ben yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Yakın zamanda Merkez İlçe ve İlçe teşkilatlarımızı da oluşturarak Çanakkale genelinde teşkilatlanmamızı tamamlayacağız. Ben Türkiye’nin geleceğinden umutlu herkesi partimize davet ediyorum.”

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech