Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Banklar söküldü, parklara şerit çekildi

Bayramiç Belediyesi öldürücü Corona

Bayramiç Belediyesi öldürücü Corona virüsüne karşın uyarıları dikkate almayan halkın yaşlı kesimi sebebiyle radikal bir önlem aldı. Belediye ekipleri hem ilçe merkezdeki bankları söktü hem de parklara güvenlik şeridi çekti.

Bayramiç Belediyesi, Corona virüsle etkin mücadelede radikal adımlar atmaya devam ediyor. Yapılan uyarılara rağmen hala özellikle yaşlı halkın dışarı çıkmaya, banklarda vakit geçirmeye devam ettiğini gözlemleyen belediye, aldığı kararla ilçe merkezdeki bankları söktü, çocukların oyun parklarının etrafına ise güvenlik şeridi çekti.

Konuyla ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada ise “Belediyemizce Koronavirüs tedbirleri kapsamında özellikle yaşlı halkımızdan tedbirli olmayanları tespit ettiğimizden ilçe merkezindeki bankları kaldırıyoruz. Çocuk parklarımıza güvenlik şeritleri çekiyoruz. Bizler sorumluluğumuzun farkındayız lütfen siz de olun ve evde kalın İlçe genelindeki tüm parklarımızın giriş ve çıkışlarına da şerit çektik. Lütfen Koronavirüs’e önlem alarak çocuklarınızı parka göndermeyin” ifadelerine yer verildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech