Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale sessizliğe büründü

Çin’in Wuhan kentinden çıkarak,

Çin’in Wuhan kentinden çıkarak, tüm dünyaya kısa sürede yayılan koronavirüs, dünya üzerinde can almaya devam ediyor. Virüsle ilgili alınan tedbirler Türkiye’de arttırıldı ve İçişleri Bakanlığı’nca kafelerin kapatılacağı duyuruldu. Kafeler kapandıktan sonra ise Çanakkale deyim yerindeyse sessizliğe büründü.

Aktif sosyal hayatı ile her zaman cezbedici ve renkli olan Çanakkale’de, koronavirüsten sonra renklilik azaldı. Her gün binlerce vatandaşın oturduğu, vakit geçirdiği kafeler dün açılmadılar. İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz gün saat 24.00’ten sonra kafelerin açılmayacağı duyurulduktan sonra bugün mekanlarda kapıların üzerindeki kilitler görüldü. Çarşı Caddesi ve barlar sokağında yoğunluk azalırken, kalabalık alanların kapatılması ile virüsün yayılmasının önüne geçilmesi hedeflendi.

Üniversite öğrencilerinin de büyük bir kısmının şehirden ayrılması neticesinde, Çanakkale’nin sesi kısıldı. Virüse karşı alınacak tedbirlerin ise ne zaman kalkacağı bilinmiyor. Öte yandan vatandaşlar, güvenli ve sağlıklı olalım, tedbirler gerekli ve alınmalıdır yorumlarında bulundular.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech