Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali Güngör Yıldız

Bencillik Yapmayalım

Dünyanın ve Türkiye’nin gündemini korana virüsü belirliyor. Sağlık Bakanlığı ardı ardına önlemleri alıp uygulamaya sokarken, bizlere de bu uygulamalara uymak düşüyor.

Öncelikle Çanakkkale’de bu güne kadar herhangi bir korona virüsünden kaynaklanan vakaya rastlanmadı. Yetkililer bu konuda emin ve net açıklamalarda bulunuyor. Sağlık müdürü başta olmak üzere tüm sağlık sektöründe görev yapan isimler, bilimsel veriler ışığında halkı bilgilendirmektedir. Sosyal medyada yayınlanan kirli bilgilere itibar etmemeliyiz.

Sakin olmalıyız..
Yetkililerin aldığı önlemler, panik yaratmanın tam aksine önlem amaçlıdır. Yeterli olmayabilir. Süreç içerisinde daha farklı önlemler de alınacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Toplum olarak bizler sakin ve dikkatli olmalıyız. Bencil davranmamalıyız. Yetkililerin kararlarına saygılı olup endişeye yer vermemeliyiz. Eksikliklerin olduğu, şüpheli yerleri de yine yetkililere bildirmeliyiz. Hijyene bu güne kadar olduğundan daha fazla dikkat çekmeli ve uygulamalıyız. Alınan önlemlerde işe gitmeme, okulların kapatılması ve benzeri kararların tatil yapmak için değil önlem için alındığını unutmamalıyız.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech