Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler, isterlerse yurtlarında kalabilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Corona virüsü kapsamında burs ve yurtlar ile ilgili alınan kararları açıkladı. Kasapoğlu, “Öğrenciler isterlerse yurtlarda kalabilirler. İsteyenler ise gidebilirler. Burslar ve kredilerde kesinti olmayacak” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Korona virüsü kapsamında alınan hijyen ve güvenlik tedbirlerini, geçtiğimiz gün basın karşısında açıkladı. Bilim Kurulu’nun önerileri ile Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda alınan kararlara değinen Kasapoğlu, “57. Alay yürüyüşünü iptal ettik. MEB ile gerçekleştirdiğimiz ortak projeleri nisan sonuna kadar erteledik. Gençlik kampları da iptal edilmiş durumda. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turnuvası da ileri bir tarihe ertelendi” şeklinde konuştu.

Kasapoğlu spor müsabakalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Stadyumların hijyen çalışmaları devam edecek. Maçların seyircisiz oynanacağını ilan etmiştik. Voleybol, basketbol maçlarının da nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacağını duyurmak istiyorum. Gençlik kampları da iptal edilmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Korona virüsü kapsamında yapılacak hijyen çalışmaları içn öğrencilerin yurtlarından zorla çıkartıldığı iddiaları ise Kasapoğlu’nun açıklamalarından sora yalanlanmış oldu. Kasaopoğlu, “Öğrenciler isterlerse yurtlarda kalabilirler. İsteyenler ise gidebilirler. Burslar ve kredilerde kesinti olmayacak” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech