Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partili Turan: “Küresel bir salgınla karşı karşıyayız!”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesaj da koronavirüsüne dikkat çekti. Küresel bir salgınla karşı karşıya olduğumuzu ve bu noktada sağlık çalışanlarının özverisine değinen Turan, “Bir toplumun huzurlu, mutlu olmasının öncelikli yolu sağlıklı bireylerden oluşmasından geçer. İnsan canına dokunan, şifaya aracılık eden sağlık çalışanlarımız önemli bir görevi yerine getiriyor” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 14 Mart Tıp Bayramı’yla ilgili yaptığı açıklamada “Büyük fedakarlıklarla, özveriyle görevini ifa eden sağlık çalışanlarımızın özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, mesleklerinin saygınlığına yakışır ortam ve imkanların tesis edilmesi üzerinde hassasiyetle durduğumuz konulardan biri oldu. Türkiye, her alanda olduğu gibi, sağlık alanında da yaptığı yatırımlarla önemli ilerlemeler kaydetti. Çanakkale’mizde hem hemşehrilerimizin hem de sağlık çalışanlarımızın modern imkanlarla buluşması için birçok hastanemizi yeniledik, önemli atılımlar gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Tuıran, “Küresel bir salgınla karşı karşıyayız. Sağlık Bakanlığımız, ilgili kurumlarımız koronavirüse karşı her türlü tedbiri almış, bu doğrultuda adımları atmış durumda. Devlet yetkililerimizin açıklamaları bizim için en önemli referans olmalı. Bu duygularla, Çanakkale’miz başta olmak üzere, yurdun dört bir yanında eşsiz fedakarlıklarla görev yapan tüm doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir ömür diliyoruz” dedi.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech