Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın Belediyeye seslendi

Koronavirüsün hızla yayıldığı bu

Koronavirüsün hızla yayıldığı bu günlerde, hijyenin ve su kullanımının önemini hatırlatan MHP’li Belediye Meclis Üyesi Evren Yalçın, belediyeye seslendi.

Tüm Türkiye, koronavirüs konusunda teyakkuza geçti. Virüsün yayılmaması ve bulunmaması için alınan önlemler ve tedbirler üst seviyeye çıkartılırken, Çanakkale için MHP’li Belediye Meclis Üyesi Evren Yalçın bir öneride bulundu. Yalçın, su borçlarını ödeyemeyen vatandaşların suları açılsın, su yükleyemeyen insanların su kartlarına ise 10 ton su yüklemesi yapılsın dedi.

MHP’li Belediye Meclis Üyesi Evren Yalçın, hassas günlerden geçtiğimiz bu dönemde Çanakkale Belediyesi’ne seslendi. Su kesintileri olmaması gerektiğini belirten Yalçın, “Çanakkale Belediyemizi, koronavirüsün yayılmasını engelleme noktasında, borcundan dolayı suları kesilen vatandaşlarımızın işyeri ve evlerinin sularını bir süreliğine açılması, akıllı sayaçlarına parası olmadığı için yükleme yapamayan vatandaşlarımıza da kredi olarak en az 10 ton su yüklenmesi konusunda göreve davet etmek istiyorum” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech