Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Virüs nedeniyle stoklar arttırıldı!

Geçtiğimiz gece Sağlık Bakanı

Geçtiğimiz gece Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kameralar karşısına geçerek duyurduğu ‘Türkiye’deki ilk Corona Virüsü vakası’ndan sonra Türkiye’nın pek çok noktasında vatandaşlar, marketlere, perakende santış noktalarına hücum ederek erzak depoladı. Stoklar ise buna bağlı olarak ciddi ölçüde arttırıldı.

Tüm Türkiye, ülkemizde ortaya çıkan ilk Corona Virüsü vakasının ardından gözünü kulağını TV ekranlarına dikti. Bakan Koca’nın açıklamasıyla birlikte ise pek çok vatandaş, gıda ve temizlik malzemesi tedariği için marketlere, perakende satış noktalarına koştu.

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç ise bu noktada stokların yeterli olduğunu belirterek marketlerde kolonya, ıslak mendil, el sabunu gibi ürünler ve temel ihtiyaç maddesi olan su, süt, un, yağ, şeker, makarna ve bakliyat ürünlerinde bir miktar kadar stok artışına gidildiğini duyurdu.

Aykaç, ihtiyaç maddelerine talebin hızlıca arttığnı ifade ederek, “Önceden özellikle kişisel bakım ve hijyen kategorilerinde, kolonya, ıslak mendil, el sabunu gibi ürünler ile temel ihtiyaç maddesi olan su, süt, un, yağ, şeker, makarna ve bakliyat ürünleri, bebek bezi, bebek maması gibi ürünlerde stoklarımızı bir miktar artırma yoluna gittik. Ama şu an için talebi karşılamada hiçbir sıkıntımız yok” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech