Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Erdemsiz kişi filozof olabilir mi?”

“Erdemsiz kişi filazof olabilir

“Erdemsiz kişi filazof olabilir mi? Adalet, cesaret, dostluk üzerine düşünceler” temalı Koza Gençlik Derneği Felsefe Okulu, 10’uncu etkinliğinde konuşmacısı Prof. Dr. Örsan K. Öymen’i ağırlıyor.

Koza Gençlik Derneği’nin haberine göre, Felsefe Okulu 10’uncu etkinliğinde “Erdemsiz kişi filazof olabilir mi? Adalet, cesaret, dostluk üzerine düşünceler” teması üzerinde duracak.

Dernekten konuyla ilgili yapılan açıklamada “Her ay farklı konular ve konuklarla gerçekleştirilen Koza Felsefe Okulu buluşmalarında, Felsefe üzerine hem eğitici bilgiler almak hem de keyifli sohbetler etmek için sizleri Çanakkale Koza Gençlik Derneği’nin Felsefe Okulu’na bekleriz. Çanakkale Koza Gençlik Derneği bünyesinde oluşturulan Felsefe Okulu, her ay yeni bir konuşmacı ve yeni bir temayla Felsefe Biliminin yaygınlaşmasına katkı sunuyor. Bu çalışmalarda katılımcılar, felsefenin ne olduğuna dair felsefi kavramlar ve bu kavramların anlamlandırılması, felsefenin metodolojisi ve felsefe tarihi hakkında genel bir bilgiye sahip olurlar. Kazandırılan bu temel bilgiler; felsefe metinleri okumalarında ve tartışmalarında, kitap ve filozof çözümlemelerinde alt yapı oluşturacak şekilde planlanmaktadır. ‘Erdemsiz Kişi Filozof Olabilir mi? Adalet, Cesaret, Dostluk Üzerine Düşünceler’ konulu 10. etkinliğimizin konuşmacısı Prof. Dr. Örsan K. Öymen olacaktır. Sizleri 21.03.2020 tarihinde, saat 14.00’da Belediye Çalışanları Sosyal Tesislerinde gerçekleştireceğimiz buluşmamıza davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech