Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atalık tohumlar paylaşıldı

Bu sene ikinci düzenlenen,

Bu sene ikinci düzenlenen, atalık tohum takas toplantısı geçtiğimiz gün hayat buldu. Atalık tohumlar vatandaşlarla paylaşıldı.

Atalık Tohum Takası İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen, atalık tohumların paylaşıldığı etkinlik, geçtiğimiz Pazar günü hayat buldu. Tohumlar küçük küçük poşetler halinde vatandaşlarla paylaşıldı.

ATT (Atalık Tohum Takası) İl temsilcisi Sinanoğlu konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Ülkemizin tohumlarını koruyup, paylaşmaya devam ediyoruz. Atalık tohumlar bin bir emekle yetiştiriliyor ve takasta ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Gönüllülük esasına dayanan gurubumuz, parasız olarak paylaşmaya devam ediyor. Amacımız, unutulan eski tat ve lezzeti günümüze taşımak ve eski tatları hatırlatmak.

Çeşitli tohumlar, ihtiyaç sahiplerine yani bahçesinde veya balkonunda sebze yetiştirmek isteyen kişilere verildi. Tohumu hiç olmayan üyelerimize de tohum vermekteyiz ve sezon sonunda verdiğimiz emanet tohumları talep etmekteyiz.

Kendi sağlığımız için ve sağlıklı kuşaklar yetiştirmek için atalık tohumu kullanıyoruz. Kullandığımız tohumların, gübrelerin doğal olmasını, kimyasal kullanmamaya, topraklarımızın kirlenmemesine özen gösteriyoruz” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech